2018.08.02. 20:23

Zajlanak a focitáborok!

Az iváncsai sportpályán a héten megkezdÅ‘dtek a nyári focitáborok. Az elsÅ‘ hét a kisebbeké, egészen pontosan elsÅ‘sorban az u7-u9 korosztályoké (20 fÅ‘), majd egy héttel késÅ‘bb az u11 és u13 apraja-nagyja (25 fÅ‘) vág neki egy igen mozgalmas hétnek.

Ruzsás László és Nagy Ákos vezetésével, a gyerekekre délelÅ‘tti és délutáni foglalkozások várnak, melyeken ha nem is mindig a labda a fÅ‘szereplÅ‘ - a kisebbek például a nagy melegben pihenésképpen nagyon élvezték a számháború-rókavadászat párosát - a jókedv garantált!

A táborok hétfÅ‘tÅ‘l - péntekig tartanak, napközis jelleggel működnek, ahol finomabbnál-finomabb reggeli, ebéd, uzsonna, és persze folyamatos frissítÅ‘ várja a táborozókat. Mindkét turnusnak szerepel egy strand is a programjában: A kisebbek holnap a záró napjukon például az Agárdi TermálfürdÅ‘be látogatnak.

Arról, pedig, hogy még élvezetesebb és élményekkel telibb legyen a tábor, meghívott vendégek is gondoskodnak. A kicsikhez a felnÅ‘tt csapat három játékosa Büki Baltazár, Cseszneki Richárd és Madarász Bence látogatott el csütörtök délután. A felnÅ‘tt játékosok beszálltak egy-egy játékra a srácokhoz, mutattak egy pár trükköt a labdával. A gyerekek arrca mindent elárult azzal kapcsoaltban, hogy mennyire élvezték a sajátos foglalkozást!
Külön örömet okozott a táborozóknak, hogy a három vendégükkel elsÅ‘ként Å‘k avathatták fel a hamarosan hivatalosan is átadásra kerülÅ‘ nagy műfüves pályát! 

Köszönjük a felnÅ‘tt játékosoknak, és persze nem utolsó sorban a támogatóknak, edzÅ‘knek, szülÅ‘knek az áldozatos segítÅ‘ munkáját.

Végezetül néhány kép a kicsik mai délutánjáról: