2018.07.27. 16:23

Bemutatkoznak új igazolásaink II.

Mit gondolsz mennyire lesz nehéz bekerülni egy NB3-as bronzérmes csapatba, úgy, hogy a tavalyi alapcsapat nagyjából teljes egészében Iváncsán maradt?

Huszty Dániel: "Úgyérzem egy sportembernek, aki a maximumra tör, mindig megkell magát méretni. Szeretek játszani, azért futballozok, mindent megteszek, hogy a csapatba kerüljek és az iváncsai nagyérdeműeket a lehetÅ‘ legtöbb sikerhez segítsem hozzá! A többi már a szakmai stáb döntése!"

Kovács Dávid: "Azt gondolom a csapatba kerülés nehéz lesz, különösen hogy még fiatal vagyok és rutintalan, de meg szeretném mutatni, hogy számíthatnak rám és ha lehetÅ‘séget kapok, akkor remélem tudok vele élni."

Szántó GergÅ‘: "Egy új közösségbe mindig kihívás bekerülni, pláne akkor, ha a csapat ilyen jól szerepelt a tavalyi bajnokságban. Én úgy érkeztem ide, hogy a magam részérÅ‘l mindent megteszek azért, hogy minél elÅ‘bb alapemberré és meghatározó játékossá váljak. Keményen megdolgozok ezért!"

Madarász Bence: "Szerintem máris sikerult beilleszkednem a csapatba,a csapattársak is könnyen befogadtak."

Illés Áron: "Kemény munka lesz csapatba kerülni, mert most egy nagyon-nagyon jó társaság van Iváncsán. Csabinak is remek szezonja volt legutóbb, és most is kiváló formában van. Ez azonban nem riaszt el engem, hiszen szeretem a kihívásokat, a kemnéy munkát, és bízom abban, hogy utóbbi erdményhez is vezet. Azért dolgozom, hogy stabil és hasznos tagja legyek a csapatnak!"

Bognár Bence: "Egy ilyen szezon után, nyilván nehéz lesz bekerülni, de szeretem a kihívásokat, mert ahogy látom van 14-15 minÅ‘ségi labdarúgó, ami mindenképpen a csapatot segítheti."

Végezetül: "Mit vársz a következÅ‘ szezontól?"

Huszty Dániel: "Mint korábban említettem maximalista vagyok és nyertes típus. Nem szeretem a langyos vizet, ezért minden meccset nyerve szeretnék a lehetÅ‘ legelÅ‘bb végezni a tabellán. Szerintem ez a normális sportemberi hozzáállás!"

Kovács Dávid: "Remélem hogy az idei szezonban is hasonlóan eredményesek leszünk mint tavaly, és remélem hogy én is debütálhatok az Nb 3-ban!"

Szántó GergÅ‘: "Ahogy már mondtam szeretnék egyénileg a lehetÅ‘ legtöbbet fejlÅ‘dni, és a csapattal a lehetÅ‘ legjobb helyen zárni a bajnokságot!"

Madarász Bence: "A következÅ‘ szezonban szeretnék minél több idÅ‘t a pályán tölteni és ezzel gyÅ‘zelmekhez segiteni a csapatot."

Illés Áron: "A társaimat megismerve, és belülrÅ‘l látva a csapatot egy nagyon jó szereplésre számítok. A magam részérÅ‘l szeretnék sokat védeni, fejlÅ‘dni, kevés gólt kapni és minél sikeresebb meccseken részt venni. Magamnak és a csapattársaimnak egyaránt sérülésmentes idényt kívánok!"

Bognár Bence: "Szeméyl szerint sérülésmentes szezont szeretnék. Csapatszinten pedig nagyon jó lenne ha mondjuk meg tudnánk ismételni a tavalyi szereplést. Azt hiszem utóbbi esetben senki sem bánkódna!"

 

Köszönjük! Sikeres idényt kívánunk!
HAJRÁ IVÁNCSA!