2021.02.10. 19:58

Vereség hazai pályán!

Hideg, esÅ‘s idÅ‘ben fogadtuk szerda délután az NB III. Nyugati csoportjában szereplÅ‘ BKV ElÅ‘re gárdáját. Ha nem is teljes kerettel (hiányzott a megműtött Ordasi, Domokos, Gera, Csaba D., Schnierer is), de a hatvani gólokban gazdag edzÅ‘meccset követÅ‘en azért bíztató elÅ‘jelekkel is várhattuk a találkozót.

Az elsÅ‘ félidÅ‘ben a Prokop – Szauter, Aradi, Varga B., Fekecs,  Pribék, Szellák, Cseszneki, Suszter, Balogh L., Vallejos kezdÅ‘csapat rögtön magához ragadta a kezdeményezést. Többet birtokoltuk a labdát, irányítottuk a találkozót, helyzetekig eljutva. A vendégek kapusa több alkalommal is komoly védéseket mutatott be, ám a szünet elÅ‘tt Vallejos szép egyéni alakítását követÅ‘ éles lövésénél már tehetetlen volt (1-0).

A ’BKV’ fÅ‘leg elsÅ‘sorban a kontrákra rendezkedett be, egy ilyen végén egy felsÅ‘ kapufa volt a legnagyobb lehetÅ‘ségük az elsÅ‘ játékrészben.

A fordulás után a Prokop (Bolla) – Fekecs (Somogyvári), Aradi, Varga B., Madarász, Szauter (Paksi G.), Szellák (Suszter), Fodor, Tóth Z., Greksa, Horváth B. összetételű csapat ott folytatta, ahol az elsÅ‘ben abbahagytuk. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy bár rendre eljutottunk az ellenfél tizenhatosáig, a támadások legvégére rendre hiba csúszott.

A vendégek továbbra is a kontrákra építettek, annyi különbséggel, hogy két ellentámadásukat végig tudták játszani (Az egyik végén büntetÅ‘ lÅ‘hettek), a maguk javára fordítva a találkozót. (1-2)

Horváth, majd Fodor révén hátrányban közel jártunk az egyenlítéshez, ám a kapuba már nem sikerült betalálnunk.

Egy nehéz felkészülés közepén, a futballban, ahogyan ma is történt, talán törvényszerű, hogy egyes edzÅ‘meccsek hagynak kívánni valót maguk után.