2018.11.11. 17:24

Vereség az éllovastól...

Jó előjelnek tűnt a lsitavezető elleni csata előtt, hogy a régebb óta maródi Büki és Folmer is játékra jelentkezett - Mindketten a kispadon kezdtek.

A Dániel - Madarász, Aradi, Kertai, Fekecs (Bartha, 62.) - Pribék, Huszty (Büki, 46.), Szántó, Cseszneki, Varga B. - Balogh L. (Folmer, 46.) összetételű kezdőcsapatunk kissé visszafogottan indított, igaz, szervezett játékuk mellett a vendégek sem villogtak.

A találkozót alapvetően befolyásolta, hogy Hampuk Ádám Aradi és Dániel kapus bizonytalanságát kihasználva köszönte szépen, és váratlanul megszerezte az oly fontos első gólt a 23. percben - Középhátvédünk röviden fejelte haza kapusunknak a labdát, aki kétésgbeesetten igyekezett lábbal felszabadítani, csakhát pechünkre a szentlőrinci csatárról a labda éppen Hampuk elé került, aki az üres kapuba helyezett (0-1).

A bekapott gól kissé megzavarta csapatunkat, ugyanakkor a szünet előtt csupán a kapufa mentette meg a listavezetőt Szántó fejesénél!

Sajnálatos, hogy a szünetben Domján Attilának le kellett cserélnie a bicegő Balogh Lászlót, akit később civilben egy kötéssel a lábán láthattunk viszont.

A Balogh helyett beszálló Folmer, valamint a Huszty helyére érkező Büki is új lendületet hoztak a játékunkba. Az első perceket próbáltuk is megnyomni, a Szentlőrinc térfelén tartottuk a labdát, ám milyen a futball, egy ellentámadsából újabb gólt lőttek a vendége! A végig agilisen játsszó Vajda Roland kiszorított szögből kapura lőtt, teljesen meglepve Dániel kapust, a labda pedig a hosszú sarokban kötött ki. (0-2).

A találkozót végérvényesen Sili Luka gólja zárta le, aki egy remek egyéni villanás végén a tizenhatos környékéről kissé kisodródva, szép gólt (0-3).

Összességében elmondhaó, hogy a roppant szervezett csapat benyomását keltő vendégek kíméletlennek bizonyultak a kapu előtt, és ha mezőnyben nem is igazán látszott ekkora különbség, szinte hibátlan helyzetkihasználásuk három pontot eredményezett.

Sajnálatos, hogy Balogh László mellett Fekecs Dávidot is le kellett cserélni kényszerűségből, combsérülés miatt. Mielőbbi gyógyulást kívánunk mindkettőjüknek!

Folytatás a SZEOL ellen egy hét múlva, idegenben. HAJRÁ IVÁNCSA!