2019.02.26. 19:56

Túl az utolsó edzőmérkőzéseken!

'A héten az utolsó két felkészülési mérkÅ‘zésünket játszottuk. A heti munka jellege miatt a csapat már sokkal frissebben mozgott, mint a korábbi mérkÅ‘zéseken.

A Csepel ellen rögtön magunkhoz ragadtuk a kezdeményesést és folyamatosan irányítottuk a játékot. A vendégek nagyon szervezetten védekeztek, ezért nehéz volt feltörni Å‘ket. A 20. percig kellett várni az elsÅ‘ nagy helyzetünkre, ekkor Balogh Laci lÅ‘tt kapufát. A folyamatos nyomásnak a 30. percben lett meg az eredménye, Büki labdájából Balogh szerezte meg a vezetést, majd a félidÅ‘ végéig Cseszneki és Madarász passzából lÅ‘tt még újabb két gólt Balogh Laci, aki így mesterhármast ért el. A második félidÅ‘ elsÅ‘ 15 perce is a miénk volt, folyamatos nyomás alá helyeztük a vendégeket, akik csak elvétve jutottak el a kapunkig. A 60. percben 8 játékost cseréltünk, és bosszantó módon azonnal gólt kaptunk, majd 10 perccel a meccs vége elÅ‘tt egy szögletet követÅ‘en újabb gólt értek el a vendégek. Közben nekünk is voltak lehetÅ‘ségeink, de újabb gólt már egyik csapat sem ért el.

Összességében elmondható, hogy az elsÅ‘ 60 perc nagyon jól nézett ki, pontosan és jó tempóban futballoztunk, gólokat lÅ‘ttünk, de az utolsó félórában több gyenge teljesítményt láttunk.

A mérkÅ‘zéshez tartozik, hogy az elsÅ‘ félidÅ‘ben egy kitámasztást követÅ‘en a vendégek középpályása térdsérülést szenvedett( súlyosnak tűnt), majd a második félidÅ‘ben Balázsovics fejelt össze a vendégek egyik védÅ‘jével, mindketten ápolásra szorultak, de csak a mi játékosunk tudta folytatni a játékot (kötéssel a fején). Mindkét vendégjátékosnak mielÅ‘bbi felépülést kívánunk!

Hétvégén idegenben léptünk pályára a Dunaharaszti ellen, füves pályán.

Akárcsak a Csepel ellen itt is mi irányítottuk a meccset, csak a pálya talaja miatt (ami nem panasz) több volt a technikai hiba, és emiatt a tempó sem volt olyan, mint szerdán. Folyamatosan a mi lábunkon volt a labda, a hazaiak kontrákkal próbálkoztak. Az elsÅ‘ nagy helyzetünk Varga Bence elÅ‘tt adódott, de 5 méterrÅ‘l fölé fejelt. Többször is a hazaiak mögé tudtunk kerülni, de a végjáték nem volt pontos. A vezetést a második félidÅ‘ elején egy Balogh-Büki-Cseszneki összjáték után szereztük meg Cseszó révén.

A hazaiak egy nagybedobás után egyenlítettek a második félidÅ‘ közepén. Ezt követÅ‘en több alkalommal is megszerezhettük volna a vezetést, de kimaradtak a helyzeteink, ráadásul a meccs hajrájában kapusunknak, Dániel Csabának kellett bravúrral védenie egy közeli perdítést.

A mérkÅ‘zés furcsa jelenete volt, hogy az elsÅ‘ félidÅ‘t levezetÅ‘ játékvezetÅ‘ a szünetben hazament, és mivel asszisztensek nem voltak, a második félidÅ‘t a hazaiak edzÅ‘je, Króner Péter fújta le!'

Köszönjük Bozai Attilának az újabb tartalmas beszámolót, és sok sikert kívánunk a csapatnak a hétvégi bajnoki rajthoz!