2021.02.17. 20:24

Nehezen indult, könnyed győzelem lett belőle!

Szerda este az megyei elsÅ‘ osztályban szereplÅ‘ Ercsi csapatát fogadtuk újabb felkészülési találkozón.

A Varga Á. - Madarász, Aradi, Varga B., Fekecs - Szellák, Domokos - Tóth Z. Fodor, Vallejos (Horváth B.) - Balogh összetételű kezdÅ‘csapatunk már az elsÅ‘ percben kialakított egy komolyabb lehetÅ‘séget, de nem sikerült gyors góllal meglpenünk a vendégeket.
A folytatásban irányítottuk a találkozót, többet birtokoltuk a labdát, bár mezÅ‘nyfölényünk komoly helyzetekben nem igazán mutatkozott meg a lelkes vendégek ellen. Ahogyan a játékrész elsÅ‘, úgy az utolsó percére is tartogattunk egy lehetÅ‘séget: Szép akció futott végig a pályán, Fodor léphetett ki egy jó ütemű labdával a védÅ‘k között, középre gurítva ajtó-ablak helyzetbe hozta Horváth-ot, aki nem is hibázott közelrÅ‘l (1-0).
A féldiÅ‘ történéseihez sajnos egy kellemetlen eset is tartozik, hiszen Vallejos bÅ‘ negyed óra elteltével sérülten bicegett le a pályáról - Reméljük szélsÅ‘nknek nincs komoly problémája!

A szünet után a Varga Á. - Szauter, Schnierer, Varga B. (Paksi G.), Somgoyvári - Szellák (Vámosi), Domokos (Hodula M.) - Cseszenki, Horváth B., Suszter, Balogh (Paksi P.) összetételben további gólokat szerezve végül magabiztosan nyertük meg a találkozót.

EgybÅ‘l a fordulást követÅ‘en Balogh került ziccerbe, aki a kapus lábai között a hálóba helyezett (2-0). A harmadik találatunkat egy Suszter által kiharcolt büntetÅ‘bÅ‘l, Cseszneki szerezte, aki kíméletlenül lÅ‘tt a léc alá a tizenegyes pontról (3-0).

Három gólos elÅ‘nyben már eléggé felforgatott volt az összeállításunk, utánpótlás-korú játékosaink is a pályán voltak, akik érezhetÅ‘en bizonyítani akartak. A találkozót Pakis P. gólja zárta le, aki tizenhat méterrÅ‘l, egy elé pattanó labdát kapásból lÅ‘tt a bal alsó sarokba (4-0) - Gratulálunk fiatal gólszerzÅ‘nknek, és köszönjük az Ercsi csapatának, hogy elutazott hozzánk a felkészülés hajrájában!

Hétvégén, még a Majos SE ellen vár egy találkozó a csapatra a bajnokság jövÅ‘ heti kezdete elÅ‘tt - A meccs pontos idÅ‘pontjáról még tájékoztatjuk szurkolóinkat!