2021.05.28. 10:45

"Megteremtettük a lehetőségét annak, hogy bajnokok legyünk, most már szeretnénk is élni vele!"

VezetÅ‘edzÅ‘nket, Domján Attilát kértük meg, hogy tekintsen a Kecskemét elleni, bajnoki döntÅ‘ elé. Szó esett elvárásokról, a csapaton belüli hangulatról, na és természetesen a vasárnapi rangadóról is!

 

A szezon elején nem gondolkoztunk konkrét helyezésben. Ahogyan már többször is elmondtam, a célunk az elsÅ‘ hat hely valamelyike volt. A tavaszi rajtot viszont olyan jól elkaptuk, hogy ekkora azért már merészebb gondolataink is támadtak, de a bajnoki cím egészen az utolsó napokig nem került soha említésre!

Számomra az nem kérdés. hogy egyértelműen várakozás fölött szerepeltünk! Most pedig, hogy megteremtettük a lehetÅ‘séget, meg szeretnénk nyerni a bajnokságot!

Az öltözÅ‘ben remek a hangulat, de ilyenkor ez nem is lehet más! Nem érzem, hogy a fiúk felfokozott állapotban lennének, persze azt is tudom, hogy mindenkiben ott az izgatottság érzése. Sokat beszélgettünk, most fÅ‘leg a mentális felkészülésen a hangsúly. Utóbbit leszámítva, a felkészülésünk ugyan olyan, mint mindig: készülünk az aktuális ellenfelünkre. Nem szeretném, hogy túlgondoljuk ezt a mérkÅ‘zést!

Hogy mit várok a találkozótól?!
Egy színvonalas, kiélezett összecsapást, két olyan csapattól, amely már elérte a célját. Mint kiderült, a Kecskemét akár bajnokként, akár legjobb másodikként a másodosztályra készülhet; Mi pedig szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen mindenképpen egy különleges és sikeres szezon lesz számunkra a mostani!”

 

Sok sikert kívánunk vasárnap! Mindent bele! HAJRÁ IVÁNCSA!

 

(Borítókép: Varga Luca)