2022.07.18. 16:31

Meggyőző siker!

Hétvégén soron következÅ‘ felkészülési mérkÅ‘zésünket a Budaörsi SC gárdája ellen játszottuk le "semleges gyepen", Diósdon. Csapatunk eredmények tekintetében remek formát mutat, ugyanis az eddigi edzÅ‘meccsek során még nem találtak legyÅ‘zÅ‘re a mieink. 

Az elsÅ‘ félidÅ‘ben jobbára a mezÅ‘nyben folyt a harc, részünkrÅ‘l a megszokotthoz képest kevesebb olajozott támadásvezetéssel. Talán némi meddÅ‘ dominanciát a budaörsiek javára írhatunk, azonban eleinte Å‘k sem találtak megfelelÅ‘ fogást rajtunk. A helyzetek nagyjából egyenlÅ‘ arányban oszlottak el, részint Ordasi GergÅ‘nek is résen kellett lennie az egyik kapuban, túloldalon pedig nemegyszer centiken múlott a vezetÅ‘ találat megszerzése. Suszter, Vallejos és Salacz elÅ‘tt is adódott gólszerzési lehetÅ‘ség, azonban a próbálkozások a félidÅ‘ig eredménytelenül maradtak. 

A fordulást követÅ‘en sikerült nagyobb offenzívával játszanunk, a kezdeményezést is átvettük és ez nem csupán mezÅ‘nyfölényben, de gólsuzerzési lehetÅ‘ségek számában is kiütközni látszott. Nem is véletlen, hogy hamar mattolásra tudtuk késztetni a pályaválasztókat: Cseszneki beadására érkezett középütt Suszter, ám mielÅ‘tt Å‘ bepaskolhatta a játészert a hálóba, megtette helyette a menteni igyekvÅ‘ védÅ‘. 0:1. 

A vezetÅ‘ találatunk ellenére továbbra sem hagyott alább a vállalkozási kedv, az addigiakhoz hasonló támadófutballt folytattuk, ami végül további két találatban csúcsosodott ki: ElÅ‘bb Juhász Áron fejese ért célba, majd a vége elÅ‘tt nem sokkal pedig Barta Barnabás is feliratkozott a góllövÅ‘k listájára, kialakítva ezzel a simának látszó 3:0-s végeredményt. 

Megintcsak relatíve nehezen indult be a gépezet, az idÅ‘ elÅ‘rehaladtával azonban egyre meggyÅ‘zÅ‘bb játékot tudtunk felmutatni, melyre aktuális ellenfelünknek nem is volt ellenszere. Így tovább! 

 

 

Budaörsi SC - Iváncsa KSE 0:3
Gsz.: ö.g., Juhász, Barta

 

 

Hajrá Iváncsa!