2018.02.08. 15:14

Kis híján meglepetést okoztunk a Vasas ellen!

 

Nagyszerű környezetben, az MLSZ edzőközpontjában, Telkiben játszotta csapatunk következő edzőmérkőzését az első osztályó Vasas ellen.

Dániel - Szauter, Kertai, Aradi, Fekecs - Hauser Dániel, Pribék - Varga B., Folmer, Cseszneki - Balogh L. összeállításban kezdtünk. (Cserekénk pályára lépett még: Zelizi Patrik, Kónya, Büki, Berényi, Majláth, Nagy Dániel.) 

Az első félidőben kézben tartotta a mérkőzést a Vasas. A 'piros-kékek' védelmét nem igazán állították támadóink nagy kihívás elé. A mezőnyfölény pedig meg is hozta nagynevű ellenfelünk vezető találatát: A félidő derekán, a nagyszerű rúgótechnikájú Remili Mohamed lőtt a tizenhatos magasságából Dániel kapujába.

A szünet után nagyot javultunk játékban. Ennek is köszönhető, hogy egy jó iramú mérkőzés lett belelő, ahogy helyzeteket sikerült kialakítanunk, sőt kis szerencsével, illetve pontosabb befejezéssel gólt, illetve gólokat is szerezhettünk volna - igaz ez a Vasasról is elmondható. Az eredmény azonban nem változott, így minimális különbségű vereség lett a vége - Ahogy mondani szokás, tisztes helytállással egy nagynevű ellenféllel szemben!

 

A találkozó után eldőlt, hogy a 31 esztendős Hauser Dániel és a 20 esztendős Zelizi Patrik Iváncsára szerződik. Előbbi védekező középpályás, és az NB II-es Dorogról érkezik; Míg Zelizi legutóbb a megye I-es Mór kapusa volt, és a távozó Sándor Bencét hivatott pótolni.
További hír még, hogy a Vasas ellen is játsszó középpáylás Nagy Dánielt még teszteli a szakmai stáb.