2019.04.08. 21:46

"Jár a gratuláció így is a csapatnak!"

"Több hiányzónk is volt hétvégén, Fekecs és Szauter sérülés, Büki eltiltás, míg Berényi munkahelyi elfoglaltság miatt hiányzott, ennek ellenére a gyÅ‘zelem reményében utaztunk Dabasra.

A két csapat között egy pont volt a különbség a hazaiak javára, így tudtuk, hogy gyÅ‘zelmünk esetén fel tudunk lépni a hatodik helyre.

Óvatosan kezdett mindkét csapat, az elsÅ‘ 15 percben a kapuk nem forogtak veszélyben, inkább mezÅ‘nyben gyűrték egymást a csapatok. A 20. percben szabadrúgáshoz jutottunk, kb. 25 méterre a hazaiak kapujától.

A labda mögé Hujber állt és elemi erÅ‘vel meglÅ‘tt labdája, utat talált a hálóba. 0:1 Nem sokkal a gól után Madarász beadását Miklósvári lÅ‘tte 12 méterrÅ‘l kapura, de sajnos egy védÅ‘ben elakadt a lövés.

A hazaiak a hátrány tudatában próbáltak rákapcsolni, de eléggé kiismerhetÅ‘ volt a játékuk, veszély csak a pontrúgásaikban volt, azzal viszont többször meggyűlt a bajunk. A legközelebb a gólhoz a 45. percben jártak, amikor egy baloldali beadást  6 méterrÅ‘l fejeltek rá, de Dániel hatalmas bravúrral védett.

A második félidÅ‘ rosszul kezdÅ‘dött számunkra.  Az 51. percben egy szöglet után, a hosszúra átszálló labda egy fejes után lecsorgott, amit a hazaiak védÅ‘je Eördögh 2 méterrÅ‘l a kapuba kotort. 1:1

 A gól felrázta csapatunkat és néhány perc múlva kevésen múlott a vezetésünk. Egy szélrÅ‘l beadott labda átszállt a hazai kapus felett, Hujber kapura lÅ‘tte, de a gólvonalról kivágták, amibÅ‘l Miklósvári ismételt, de a védÅ‘k végül szögletre mentettek. Egyértelműen mi irányítottuk a játékot, a hazaiak a kontrákban és a pontrúgásaikban bízhattak. Az utolsó sípszóig nyílt volt a mérkÅ‘zés, mindkét csapat megpróbálta a maga javára eldönteni a meccset, benne lógott a levegÅ‘ben a gól, de végül egyik csapat sem tudott betalálni.

Annak ellenére, hogy gyÅ‘zelmi reményekkel utaztunk Dabasra, nem lehetünk elégedetlenek az egy ponttal, mivel egy remek csapat ellen értünk el értékes döntetlent, egy jó iramú, paprikás hangulatú mérkÅ‘zésen!

Jár a gratuláció csapatunknak!"

FC Dabas - Iváncsa KSE 1-1 (0-1)
GólszerzÅ‘k: Eördögh (51.)illetve Hujber (18.)
Sárga lap: ErÅ‘s R. (27.), ErÅ‘s K. (38:) Csendes (71.), Eördögh (92.) illetve Folmer (48.), Kertai (90.)

FC Dabas: Sebestyén - Monár S., Molnár P., Csendes, Szántó (Szenes, 76.), Sándli (Balanescu, 56.), Fitos, Crkvenjakov, ErÅ‘s R., Fritz, Eördögh. VezetÅ‘edzÅ‘: ErÅ‘s Károly

Iváncsa KSE: Dániel - Balogh L., Kertai, Miklósvári (Balázsovics, 72.), Hujber (Barrtha, 93.), Varga B., Szellák, Aradi, Cseszneki (Folmer, 46.), Pribék, Madarász, VezetÅ‘edzÅ‘: Domján Attila