2018.12.01. 15:41

Fergeteges évzáró!

November 30-án. pénteken az Iváncsai faluházban gyűltek össze utánpótlás csapataink az u7 és u15 korosztályokig, hogy egy közös bulival zárják az őszi idényt. Minden korábbinál nagyobb számban, közel 130 fiatal labdarúgó gyűlt össze a szülők és edzők által előkészített, pazarul feldíszített helyszínen. 

Szendvicsekből, sütikből, üdítőkből/pezsgőből igazi kánaán várta a fiatalokat, akik önfeledt szórakozással múlatták az időt. Az est egyik fénypontja az edzői stáb külön fellépése volt, mely osztatlan sikert aratott mindenki körében.

A klub nevében szeretnénk megköszönni minden szülőnek és természetesen gyermek-labddarúgónknak az őszi idényben nyújtott nagyszerű hozzáállását! Ez az este is igazolta, hogy valóban jó úton jár az iváncsai labdarúgás!

Rövid összegzés az utánpótlás őszéről:

Versenyző korosztályaink közül az u14 a 16 csapatos másodosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoport 10. helyén zárt. Az u15-ösök csupán 1-gyel rosszabb gólarányuk miatt a nyolcadikok a szintén 16 csapat között.
Az u17 és az u19 közül előbbi az előkelő ötödik helyen áll, míg utóbbi a hetedik az itt már csak 13 csapatos harmadosztály Közép-Nyugat csoportjában.

A Bozsik programban szép számú csapatokkal indulunk. Az u7 és u9 Martonvásárba járt tornákra, míg az u11 és u13 tornáit Iváncsán rendezték. Ugye ebben a programban még az eredmény nem kap kiemelt szerepet, így a gyerekek fejlődése mellett a futball iránti szeretetük az elsődleges. Ezeken a területeken csapataink nagyot léptek előre az elmúlt fél évben.

Jó pihenést kívánunk a fiataloknak valamint az edzőknek, és minél jobb folytatást a tavaszra!

HAJRÁ IVÁNCSA!

Néhány kép a péntek estéről: