2019.06.18. 12:21

Évértékelő

Véget ért egy újabb klubidény. Szokásunkhoz híven ezúttal is a felnÅ‘tt csapat vezetÅ‘edzÅ‘jét, Domján Attilát kérdeztük.
 
Mit gondolsz, a SZEOL elleni volt a csapat igazi arca?
Ez is a mi csapatunk volt, és az is aki ötöt tudott kapni egy héttel korábban. Ez jellemzÅ‘ volt ránk az egész idényben. Felemás arcunk volt mindvégig. 
 
Tudtuk, hogy a második év keményebb lesz, és nagyon, de nagyon nehéz lesz megismételni a dobogós helyezést... Adja magát a kérdés: elégedett vagy az év végi helyezéssel?
A helyezéssel elégedett vagyok, talán pár ponttal többet terveztünk, de a célunkat elértük, így nincs miért elégedetlenkedni. 
 
Ha mégis van, akkor leginkább miért akad hiányérzeted?
A már említett pontszám miatt talán van egy kis hiányérzet bennem. 42-45 pont körül terveztem. Pici odafigyeléssel könnyen meglehetett volna. Nyilván a több ponttal jobb helyezés is párosul. 
 
Röviden hogyan foglalnád össze a szezont egészében nézve?
Nem kezdtük jól az Å‘szi szezont. A Kispesti gyÅ‘zelem után belefutottunk pár váratlan vereségbe és ez meghatározta az egész évet. Nagyon hullámzóak voltak az egyéni teljesítmények, és ez természetesen kihatott a csapatjátékra. Senki nem mehetett ellenünk biztosra, mert képesek voltunk bárki ellen pontot, pontokat szerezni, de a fordítottja is igaz volt ránk. Olyan csapatoktól is ki tudtunk kapni, aki képességekben gyengébb mint mi. A tavaszi szezonunk talán kiegyensúlyozottabb volt ilyen tekintetben. Az mindenképpen büszkeséggel tölt el bennünket, hogy magunk mögé utasítottunk olyan csapatokat, akik lényegesen jobb feltételekkel bírnak minden tekintetben. És azt hiszem az is büszkévé kell tegyen bennünket, hogy második évben is mi adtuk a csoport gólkirályát Balogh László személyében.   
 
Mikor kezdÅ‘dik a felkészülés? Lehet-e már tudni változásokról a csapat körül?
Június 26-án találkozunk a csapattal. 
Ami biztos, hogy Bartha Tibor befejezte a labdarúgást. Rajta kívül Miklósvári, Ambrusics, Balázsovics, Folmer, Pratsler sem folytatja nálunk.
ÉrkezÅ‘krÅ‘l még nem tudok beszámolni, szóbeli megállapodások vannak, de most is kaptunk sms-t amiben visszamondták az átigazolást. Valakinél a szó elszáll sajnos...
   
Látható, hogy szépen lépked elÅ‘re a klub... Miképpen látja Domján Attila az iváncsai foc helyzetét?
Ameddig a mostani tulajdonos van a klub élén, addig egy stabil NB3-as csapat lehet Iváncsán. Minden évben fejleszt az egyesület. Műfüves pálya, öltözÅ‘ épület, és ami a legfontosabb az utánpótlás fejlÅ‘dése. Tudom, hogy mekkora munka ennyi korosztályt versenyeztetni. A szülÅ‘k is azt látják, hogy jó helyre és jó közösségbe jön a gyermekük az edzésekre. Sok ügyes gyereket látunk közöttük, megfelelÅ‘ alázattal és kitartással remélhetÅ‘leg sokukból lesz NB-s játékos.