2019.10.10. 09:24

"Elégedettek lehetünk az eddig látottakkal!"

Miképpen értékelnéd eddig a szezont? 

Elégedettek lehetünk az eddig látotakkal. Pontszámban és helyezésben is. Talán legjobban úgy fogalmazhatnék, hogy voltak olyan mérkÅ‘zések ahol csak egy pontot szereztünk és csalódottak voltunk, de olyan is volt, hogy x-es mérkÅ‘zést nyertünk meg.


Bár kicsit odébb van már, mit gondolsz, a Ferencváros elleni meccs mennyire hatott ki a csapat utána következÅ‘ bajnoki meccseire? Mennyit vett ki ez a találkozó mind mentálisan, mind fizikálisan a fiúkból?

Természetes, hogy sokat kivett a játékosokból a kupameccs. Kevés ilyen iramú mérkÅ‘zésen veszünk részt a szezonban. Azt viszont nem hinném, hogy nagyban befolyásolta volna a rákövetkezÅ‘ bajnokikat. Talán a SzabadkikötÅ‘ ellen voltunk kicsit tompábbak, de inkább a figyelmetlenség és fegyelmezetlenség jut eszembe, ha arra a mérkÅ‘zésre gondolok. A Kozármislegy ellen egy nyílt mérkÅ‘zést játszottunk, jó csapat ellen tudtunk kétszer egyenlíteni, ami jó. Más kérdés, hogy miért is tudtak kétszer is elÅ‘nyt szerezni...


Fájó pontvesztés a SzabadkikötÅ‘ és/vagy a Kozármisleny elleni?

Minden pontvesztés fájó, mert nyerni szeretnénk, persze van egy ellenfél is, aki szintén szeretné megnyerni a mérkÅ‘zést. A helyezésünk nagyon szép, fÅ‘leg annak tudatában kik vannak mögöttünk a tabellán. Nagyon sok van még vissza a bajnokságból. Szép lenne végig dobogó közelben maradni, de nagyon erÅ‘s a mezÅ‘ny. Sok helyen olyan körülmények vannak, hogy hosszú távon nehéz versenyezni velük.


A hétvégén a bajnokesélyes, alaposan megerÅ‘sített Pécs következik idegenben. Milyen elÅ‘jelekkel várjuk a találkozót? Milyen állapotban van a  csapat?

Biztos vagyok benne, hogy egy remek hangulatú mérkÅ‘zés lesz. Sok nézÅ‘, jó ellenfél! A Pécs egy más szintet képvisel ebben a bajnokságban. Úgy gondolom idén nem lesz ellenfele a feljutást illetÅ‘en. Az elképzeléseinken, filozófiánkon nem fogunk változtatni. Nem mi vagyunk az esélyesei a találkozónak. Egy felszabadult, bátor játékot szeretnénk játszani. 


Hogy vannak a sérültjeink? A régóta maródi Balogh játékára mikor van esély?

Balogh Lacit megműtötték, rá nem tudunk az idén már számítani. Vallejos kisebb sérüléssel bajlódik, az Å‘ játéka kérdéses. 

Rajtuk kívül Aradi megkapta az ötödik sárga lapját, így Å‘ biztosan nem lesz ott a pályán. Aki viszont ott lesz, biztosan minden bele ad majd!

Köszönjük! Sok sikert kívánunk a folytatásra nézve!

(Borítókép: Blikk.hu)