2018.05.30. 11:18

Egy ponttal távoztunk Szekszárdról...

A rekkenÅ‘ hÅ‘ség ide, nagy meleg oda az elsÅ‘ félidÅ‘ben mélyen tudása alatt futballozott csapatunk. A hazaiak irányítottak, kezdeményezÅ‘bbek voltak, kitartásuknak pedig meg is lett az eredménye: Fekecs öngoljával elÅ‘nybe kerültek a félidÅ‘ derekán. (1-0)

Csapatunknál a gól sem fújt ébresztÅ‘t, jóformán helyzet nélkül hoztuk le az elsÅ‘ 45 percet.

A szünetben Domján Attila két cserével jól nyúlt bele a mérkÅ‘zésbe, emellett több játékosunk teljesítménye is feljavult. Az elsÅ‘ percekben sikerült is egyenlíteni: Büki beívelt szabadrúgására Aradi érkezett, belsÅ‘ védÅ‘nk csúsztatott fejesét pedig a gólkirályi cím abszolút esélyese, Balogh továbbította a kapuba. (1-1)

A folytatásban kezdtük átvenni az irányítást, helyzetekig, lehetÅ‘ségekig is eljutottunk. Pechünkre több ígéretes támadásunknak is a bíró sípszó vetett véget, a partjelzÅ‘ ugyanis - talán nem mindig jogosan -, de lest intett.

A túloldalon a Szekszárd lÅ‘tt egy kapufát, ugyanakkor kevésbé volt veszélyes az egyébként magabiztosnak tűnÅ‘ Zelizi kapujára a hazai csapat. 

A két ellentétes félidÅ‘ okán a döntetlen igazságosnak mondható.

Szekszárdi UFC - Iváncsa KSE 1-1 (1-0)
GólszerzÅ‘nk: Balogh L. (47.)

Összeállításunk: Zelizi - Aradi, Kónya (Folmer, 46.), Szauter (Fazekas, 75.), Fekecs - Pribék, Hauser (Berényi, 46.) - Cseszneki, Varga B., Büki, Balogh L.