2018.10.27. 01:02

Bozai Attilával beszélgettünk

Csapatunk másodedzÅ‘jét, Bozai Attilát kérdeztük. Szó volt múltról, jelenrÅ‘l, és természetesen a jövÅ‘rÅ‘l.

1. Röviden értékelnéd az elmúlt idényben szerzett bronzérmet?

A csapatot nyáron vettük át Masinka Lászlótól, aki nagyon jó munkát végzett, de azt is tudtuk, hogy az Nb3 más kávéház lesz. Emiatt a heti edzésszámot  is megemeltük a korábbiakhoz képest. Kicsit késÅ‘n állt össze a végleges keret, és talán ennek is betudható volt a gyengébb kezdés. Ennek ellenére egy nagyszerű Å‘szt produkáltunk, és a szezon elÅ‘tt kitűzött célt, a bennmaradást már tulajdonképpen teljesítettük. Újabb célokat tűztünk ki magunk elé, szerettünk volna az elsÅ‘ ötben végezni, de ekkor még senki sem gondolt a dobogóra. Jól kezdtük a tavaszt, rangadókat sikerült nyernünk idegenben(Tiszakécske, Dunaújváros), és ez hatalmas lökést adott a csapatnak. Sikerült egy 20 meccses veretlenségi szériát produkálnunk, és ennek az eredményeként a helyi labdarúgás eddigi legnagyobb eredményét értük el azzal, hogy bronzérmesek lettünk.

2. Hogyan látod a keret nyári átalakulását? (távozók-érkezÅ‘k, erÅ‘södtünk-e szerinted? ... )

Nyáron célunk volt a csapat további erÅ‘sítése mivel néhány poszton nem volt megfelelÅ‘ konkurencia, mindezt persze a csapat gerincének megtartásával. Ez sajnos nem minden hiányposztra oldódott meg.

3. alán ennek is köze lehet ahhoz, hogy gyengébb eredményekkel kezdtük a szezont?

A nyári felkészülés bizakodásra adott okot, ennek ellenére a szezon kezdet valóban gyengébbre sikerült a vártnál. A tavalyi jó szereplés után megnÅ‘tt a csapat ázsiója, és már nem egy falusi kiscsapatként kezeltek bennünket az ellenfelek, hanem rang volt legyÅ‘zni az Iváncsát. Sajnos nem haraptunk úgy mint az elÅ‘zÅ‘ szezonban, és gyorsan belefutottunk néhány váratlan pofonba. Ez megtépázta az önbizalmunkat, de arra jó volt, hogy ismét leszálltunk a földre és a korábban látott alázattal elkezdtünk egymásért küzdeni.

4. Kilábalt a csapat a gödörbÅ‘l?

A csapat ismét jó irányba indult el, hiszen 5 meccsen 4 gyÅ‘zelem mellett, egy döntetlent ért el. Sajnos a hétvégi Kozármisleny elleni mérkÅ‘zésre nagyon megfogyatkoztunk, és olyan játékosok hiányoztak, akik fazont tudnak adni a támadójátékunknak. Gyorsan hozzáteszem, nem csak emiatt veszítettünk.

5. Az élen álló csapatokkal játszunk, Jön a megyei rangadó a PSAE ellen, majd a szegedi csapatok, a listavezetÅ‘ SzentlÅ‘rinc... Milyen elÅ‘jelekkel megyünk bele ezekbe a mérkÅ‘zésekbe?

A hátralévÅ‘ négy Å‘szi, és egy elÅ‘rehozott tavaszi mérkÅ‘zés nagyon keménynek ígérkezik, hiszen a tabella jelenlegi elsÅ‘ öt helyezettjével játszunk. Most kell megmutatnunk, hogy hova is tartozunk, a tabella elsÅ‘ vagy második felébe. Csapatunk képes bárkit legyÅ‘zni, de sajnos az ellenkezÅ‘jét is bizonyítottuk idén. Hétvégén a megyei rangadóval kezdjük a sorozatot egy jó formában lévÅ‘ Dunaújváros ellen, ami kÅ‘kemény ütközet lesz, de állunk elébe. Sajnos sérültjeink továbbra sem állnak a csapat rendelkezésére, Cseszneki eltiltása viszont lejárt.

6. Végezetül ami biztos minden drukkert érdekel - Hova várható szerinted a csapat szezon végén?

A csapatot játéktudása alapján az elsÅ‘ nyolcba várjuk, és természetesen a kupában is szeretnénk minél tovább jutni. Remélem sok örömet szerzünk még ebben a szezonban lelkes szurkolóinknak!