2020.05.04. 22:53

A nagy bizonytalanság közepén!

 

A koronavírus-járvány sajnálatos módon az iváncsai sportéletre és annak híreire is hatással volt az elmúlt két hónap során. Miután Magyarország Kormánya május 4-től a vidéken egyhített a korábbi korlátozásokon, klubunknál is megkezdődhetett a jövőbeni szervezés-tervezés folyamata.

Rengeteg a kérdőjel a folytatást illetően, ugyanakkor talán kedves olvasóink/szurkolóink is értesülhettek már arról, hogy a helyzet annyiban tisztázódott, hogy hétfő este a Magyar Labdarúgó Szövetség az NB III-as felnőtt bajnokságokat végül beszüntette (Részletesen erről a keddi nap során...).

Egy bizonyos, hogy minden formában hivatalossá vált, hogy az Iváncsa KSE egy megújult vezetőséggel néz szembe a közeljövő jelentette kihívásaival.

 

Elnök:

Baki Imre

 

Elnökségi tag:

Ruzsás László,

Hambalgó Lóránt,

Gémesi Zsolt,

Nagy Ilona.

 

Reméljük, hogy a futball hamarosan újra mindennapi életünk részévé válhat! Addig is az új vezetőség nevében kívánunk szurkolóinknak, klubunk alkalmazottainak, utánpótlás és felnőtt korú játékosainak kitartást, türelmet, valamint ami a mostani időszakban a legfontosabb: jó egészséget!

Vigyázzunk egymásra, hogy aztán sok szép iváncsai futballsikert élhessünk át, Együtt, Mindannyian!

HAJRÁ IVÁNCSA!

 

(Borítókép: rangado.hu Archív)