2020.05.04. 22:53

A nagy bizonytalanság közepén!

 

A koronavírus-járvány sajnálatos módon az iváncsai sportéletre és annak híreire is hatással volt az elmúlt két hónap során. Miután Magyarország Kormánya május 4-tÅ‘l a vidéken egyhített a korábbi korlátozásokon, klubunknál is megkezdÅ‘dhetett a jövÅ‘beni szervezés-tervezés folyamata.

Rengeteg a kérdÅ‘jel a folytatást illetÅ‘en, ugyanakkor talán kedves olvasóink/szurkolóink is értesülhettek már arról, hogy a helyzet annyiban tisztázódott, hogy hétfÅ‘ este a Magyar Labdarúgó Szövetség az NB III-as felnÅ‘tt bajnokságokat végül beszüntette (Részletesen errÅ‘l a keddi nap során...).

Egy bizonyos, hogy minden formában hivatalossá vált, hogy az Iváncsa KSE egy megújult vezetÅ‘séggel néz szembe a közeljövÅ‘ jelentette kihívásaival.

 

Elnök:

Baki Imre

 

Elnökségi tag:

Ruzsás László,

Hambalgó Lóránt,

Gémesi Zsolt,

Nagy Ilona.

 

Reméljük, hogy a futball hamarosan újra mindennapi életünk részévé válhat! Addig is az új vezetÅ‘ség nevében kívánunk szurkolóinknak, klubunk alkalmazottainak, utánpótlás és felnÅ‘tt korú játékosainak kitartást, türelmet, valamint ami a mostani idÅ‘szakban a legfontosabb: jó egészséget!

Vigyázzunk egymásra, hogy aztán sok szép iváncsai futballsikert élhessünk át, Együtt, Mindannyian!

HAJRÁ IVÁNCSA!

 

(Borítókép: rangado.hu Archív)